Κομοτηνή: Πέθανε 82χρονος από καρδιακή ανακοπή μετά από επίθεση από τον γιο του

Κομοτηνή: Πέθανε 82χρονος από καρδιακή ανακοπή μετά από επίθεση από τον γιο του

Με τις κατηγορίες της θανατηφόρου σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του 82χρονου πατέρα του, οδηγείται αύριο στον Εισαγγελέα ένας 51χρονος άντρας από τον Ίασμο Ροδόπης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 82χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι, ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση από τον γιο του. Ο 51χρονος κατηγορείται για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του, όχι όμως για ανθρωποκτονία, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε, αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κεφάλι του θύματος υπήρχαν σοβαρά χτυπήματα από τον θύτη, που φέρεται να χρησιμοποίησε ως μέσο τέλεσης των πράξεών του, ένα μπαστούνι υποβοήθησης κίνησης, το οποίο κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Loading

Play