Εμβολιασμός χωρίς ραντεβού στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου – Μέχρι και τις 15:00 θα μπορούν οι πολίτες να εμβολιάζονται – Ουρές πολιτών που αναμένουν να εμβολιαστούν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βασίλης Δημόκας
Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ για εμβολιασμό χωρίς ραντεβού. Το εγχείρημα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που έχει ως στόχο την κατά το δυνατόν πληρέστερη εμβολιαστική κάλυψη στην χώρα συνεχίζεται με επιτυχία.
Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 120 εμβολιασμοί, όπως δήλωσε στην Politic.gr ο επικεφαλής της μονάδας, γεγονός που το χαρακτήρισε σημαντική επιτυχία.
Οι πολίτες από την μεριά τους δηλώνουν πως ο εμβολιασμός προχωράει με ταχύ ρυθμό και η αναμονή περιορίζεται στην μισή ώρα κατά προσέγγιση.
Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι στην πλατεία Σκρα.
Δείτε εικόνες του politic.gr:






Δείτε επίσης: Σύλληψη ανήλικου για ληστεία και σωματική βλάβη στη Θεσσαλονίκη
- Βουλή: Άκης Σκέρτσος για την προστασία των παιδιών μας – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε άλλο»
- Εμβόλιο κατά του καρκίνου: Moderna και Merck ανακοινώνουν αποτελέσματα και οι μετοχές πέφτουν
- Ασφάλεια για Ρωσία και Ουκρανία: Ο Πούτιν θέτει το πλαίσιο για τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις και την Ευρώπη
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για την πρόσβαση στο διαδίκτυο – Παπαστεργίου: Φέρνει στην κοινωνία κάτι που περιμένει
- Σοκ στο Θιβέτ: σεισμός 7 ρίχτερ άφησε τουλάχιστον 16 νεκρούς και κατέρρευσαν 339 σπίτια
![]()
