Η κοπέλα έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και εξεδόθη Missing Alert.
Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά την εξαφάνιση 22χρονης από την περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού.
Η κοπέλα έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και εξεδόθη Missing Alert.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 17 Ιανουαρίου 2022, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η Αναστασία Παλαμαρτσούκ, 22 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστασίας Παλαμαρτσούκ, σήμερα στις 19/1/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Αναστασία Παλαμαρτσούκ έχει ύψος 1,60 μ., είναι 67 κιλά, έχει μακριά καστανά ίσια μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο τζιν παντελόνι, γκρι αθλητική μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
Δείτε επίσης: Σε ειδικό εργαστήριο στην Ελβετία το δείγμα της 24χρονης
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Φρίκη στο Μεξικό: Τέσσερα αποκεφαλισμένα πτώματα σε αυτοκίνητο κοντά στο κοινοβούλιο της Γκερέρο
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
![]()

