Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στις αποψινές παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, οι οποίες θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.
«Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, της μητέρας, συζύγου, της γυναίκας που άφησε με αξιοπρέπεια την πολιτική της παρακαταθήκη και που πάλεψε γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή με τον καρκίνο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΘΒΕ.
Στη μνήμη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής είναι αφιερωμένες οι αποψινές παραστάσεις «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου (Φουαγιέ Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, 19.00) και «Βαβυλωνία» του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου, σε σκηνοθεσία Τάκη Χρυσικάκου (Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός», Μονή Λαζαριστών, 19.00).
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr