Εργασίες εκτελούνται σε τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην Πιερία – H κυκλοφορία διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι εργασίες διεξάγονται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο τμήμα μεταξύ του Βόρειου και του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης (σε μήκος 4 χλμ.), ενώ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Νέας Εφέσου έως τον Ανατολικό Ημιανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (σε μήκος 9 χλμ.).
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και της ανατολικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου.
Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή, ενώ θα επαναληφθούν το διήμερο 21-22/3, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθούν.
Δείτε επίσης: Επική γκάφα από τη Βρετανίδα ΥΠΕΞ – Αντί για τον Νίκο Δένδια, τάγκαρε τον… Νίκο Βέρτη (pic)
- Σύλληψη 54χρονου Ουκρανού για απάτη με δημοτικά ακίνητα στην Οδησσό
- Ελευθερία για τους κατηγορούμενους που λήστεψαν και εκβίασαν μοτοσικλετιστή
- Πυρκαγιά σε αγροτοδασική περιοχή στη Συκιά: Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις κατάσβεσης
- Patriot: Στρατηγικός σχεδιασμός για την ενίσχυση της αεράμυνας κατά των βαλλιστικών πυραύλων
- Μήνυση κατά αστυνομικού για απόπειρα βιασμού: Κίνδυνος παραγραφής καταγγέλλει το θύμα