Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό το βράδυ της Πέμπτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό, από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης ως τις 5 το πρωί της Παρασκευής, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 

propoli

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος του κόμβου Κ10 – Α/Κ Μαλακοπής ως τον κόμβο Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στον κλάδο εξόδου προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται μέσω του αστικού ιστού.

Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του κόμβου Κ11 – Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος (2η έξοδος) ως τον κόμβο Κ9. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην 2η έξοδο – κλάδο εξόδου προς την οδό Ελαιώνων και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται μέσω του αστικού ιστού.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

φωτ.αρχείου
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading