Στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης.
Ο κ. Κυριζίδης μίλησε για την ανθρωπιστική βοήθεια που ετοιμάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενώ επίσης μίλησε και για την συνεργασία που έχει με την Ουκρανική Πρεσβεία προκειμένου να φιλοξενηθούν Ουκρανοί πολίτες στην χώρα μας.
Μιλώντας για την στήριξη στους Ουκρανούς ανέφερε ο κ. Κυριζίδης: «Σε συνεργασία με το προξενείο που είναι σε άμεση συνεννόηση και συνομιλίες με την χώρα, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να μαζέψουμε φαρμακευτικό και ανθρωπιστικό υλικό για τους Ουκρανούς πολίτες.
Σήμερα θα μας πουν ακριβώς τι χρειάζονται και τις επόμενες μέρες στο δημαρχείο θα υπάρχει κάποιος 24 ώρες το 24ωρο ο οποίος θα συλλέγει την βοήθεια».
Αναλυτικά όσα είπε στο Radio North:
Δείτε επίσης: Αριστοτέλους: Μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων του επισιτισμού (vid & pics)
- Ασυλία Τραμπ από ελέγχους της εφορίας: Ο υπουργός Οικονομικών αποφεύγει να απαντήσει
- Επίθεση με drones και βαλλιστικούς πυραύλους στο Κουβέιτ: Συναγερμός για τις αμερικανικές βάσεις
- Αν προκληθούμε: Στρατηγικές απάντησης της Ελλάδας στην Τουρκία
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
![]()

