Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κήρυξε σήμερα την έναρξη της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει τιμώμενη φέτος την γερμανική λογοτεχνία.
Ρεπορτάζ: Ντιέγκο Σάες – Παπαχρήστου
Την παράσταση έκλεψε, μετά τις δηλώσεις των επισήμων, η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ερμήνευσε την σύνθεση του Γερμανού μουσικού συνθέτη Ρίχαρντ Βάγκνερ, δεδομένου ότι είναι τιμώμενη και η γερμανική λογοτεχνία φέτος, μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και εργατικών σωματείων για την υγεία (pics & vid)
- Τουρισμός: Airbnb ή ξενοδοχείο; Ποια επιλογή προσφέρει τη μεγαλύτερη οικονομία για τις διακοπές σας;
- Ροδόπη: Νεκροψία-νεκροτομή αποκαλύπτει τα αίτια θανάτου της 11χρονης που ανασύρθηκε από τη θάλασσα – Συνελήφθη η αδερφή της
- Συλλήψεις για τον θάνατο 12χρονου κοριτσιού στη θαλάσσια περιοχή Ίμερου Ροδόπης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάτι αλλάζει στην αγορά εργασίας προς όφελος των πολλών»
- Γιώργος Μαθιουλάκης, διευθυντής του φεστιβάλ μουσικής δωματίου Χανίων: «Στο επίκεντρο η εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας στο φεστιβάλ»