Η κηδεία είναι προγραμματισμένη να τελεστεί στις 16:00 – Πλήθος κόσμου βρίσκεται ήδη στον Ναό
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Κλίμα βαθιάς συγκίνησης για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν η μητέρα με τα δυο της παιδιά στη Νέα Μαγνησία επικρατεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Νέας Ιωνίας στην Θεσσαλονίκη.
Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής ήρθαν σήμερα στον Ιερό Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Η επικήδειος ακολουθία είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα και θα τελεστεί από τον εφημέριο του ναού, πατέρα Γεννάδιο.
Με σθένος η γιαγιά των μικρών παιδιών που έχασαν άδικα την ζωή τους πλησίασε το άλλο της εγγόνι και προσπάθησε να το ηρεμήσει από τους λυγμούς.
Παρών είναι και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κύριος Δημήτρης Κούβελας, φίλος του πατέρα των παιδιών.



Στην τελετή βρέθηκε και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης φωτιά που προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι.
Η εικόνα του σπιτιού την επόμενη ημέρα ήταν τραγική με καμένα απομεινάρια την σκεπή να έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πορεία Ουκρανών πολιτών και συνθήματα έξω από το ρωσικό προξενείο
- Νταϊάνα Ρος: Η εντυπωσιακή επιστροφή στο Met Gala με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην οικογένειά της
- QR Code για ναρκωτικά στα βόρεια προάστια – Αυτοκόλλητα σε κοινή θέα οδηγούν σε «σούπερ μάρκετ» ουσιών
- Η κυβέρνηση επιμένει στους πρυτάνεις: Πρέπει να αναλάβουν δράση και να προχωρήσουν σε αποφάσεις
- Επίθεση σκύλου του Τσιτσιπά σε περαστικό στη Βουλιαγμένη
- Σωματείο Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού: Αντίκτυποι από τον αποκλεισμό τους από τις εκδηλώσεις του ΟΠΑΝΔΑ