Πρωινές και βραδινές ώρες θα επικρατεί ομίχλη
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία έως το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου και 3-4 βαθμούς χαμηλότερη στη δυτική Μακεδονία.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοι ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα: Χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και τοπικές βροχές σε όλη την χώρα
- Αλεξανδρούπολη: Πυρκαγιά σε δασική περιοχή από κεραυνό στη Νέα Χιλή
- Εκθεση φωτογραφίας του ΚΕΔΗΦΩΤ: Μια μοναδική ματιά στον κύκλο της ελιάς στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης
- Στο Κεφαλοχώρι Σερρών μαίνεται η φωτιά σε δασική έκταση
- Κρήτη: Στο 50% των δειγμάτων νερού ανιχνεύθηκε το βακτήριο της λεγιονέλλας – Λήψη μέτρων από την Περιφέρεια
- Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανησυχίες για φίμωση και αστυνομική καταστολή φιλοπαλαιστινίων διαδηλωτών στη Γερμανία