Την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή Λευκοθέας της ΠΕ Σερρών θα μεριμνήσει να κάνει η ΟΣΕ ΑΕ.
Σε ανακοίνωση του ο ΟΣΕ ΑΕ αναφέρει σχετικά με τον εκτροχιασμό του τρένου, γνωστοποιεί ότι σήμερα Τετάρτη «και περί ώρα 13:40, στην χιλιομετρική θέση 173+880 γρ Θ-ΑμΠΚ της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, ευρύτερη περιοχή του ΔΔ Λευκοθέας της ΠE Σερρών, εκτροχιάστηκαν δύο έμφορτα, με καύσιμα του Ελληνικού Στρατού, βαγόνια. Τα προαναφερθέντα βαγόνια αποτελούν τμήμα εμπορικής αμαξοστοιχίας αποτελούμενης από συνολικά έντεκα βαγόνια που εκτελούσε μεταφορά φορτίου.»
«Σε συνέχεια των ως άνω αναφερομένων ενεργειών και κατόπιν της απομάκρυνσης όλων των βαγονιών από την σιδηροδρομική γραμμή η ΟΣΕ ΑΕ θα εκτιμήσει το εύρος των ζημιών στο δίκτυο και θα μεριμνήσει άμεσα για την αποκατάσταση τους. Ώστε να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής» δηλώνει η διοίκηση της ΟΣΕ ΑΕ.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: «Φλερτάρουν» με lockdown άλλες 10 περιοχές
- Διεθνές επιστημονικό συνέδριο για τον Γιάννη Ρίτσο στην Κύπρο
- Χαοτικές εξελίξεις και αποχωρήσεις στην Lotus: Τι επιδιώκει η εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες
- Ιράν: Αβάσιμες κατηγορίες και πολιτική υποκρισία από τις ΗΠΑ
- Συγκίνηση και συλλυπητήρια από τον Ν. Ανδρουλάκη για την απώλεια της κόρης του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά
- Συλλυπητήρια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απώλεια της κόρης του Αντώνη Σαμαρά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr