Μέχρι και 60 περισσότερα λεωφορεία στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης από τον Φεβρουάριο με την επιστροφή 150 υπαλλήλων του ΟΑΣΘ.
Όπως εξήγησε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, ο αριθμός αυτός των υπαλλήλων του ΟΑΣΘ είχε μετατεθεί σε άλλες υπηρεσίες του Οργανισμού και «εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει η σταδιακή επαναφορά τους στη φυσική τους θέση, με την όλη διαδικασία να υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου».
«Η επάρκεια του τροχαίου υλικού είναι διασφαλισμένη», σημείωσε ο κ. Σκόδρας και πρόσθεσε ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος, μπορεί η διοίκηση του Οργανισμού να προχωρήσει στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του, με στόχο να κυκλοφορεί σε καθημερινή βάση το σύνολο των απαιτούμενων λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε επίσης: Στο ΥΜΑΘ τα τουριστικά λεωφορεία – «Το ποτήρι ξεχείλισε»
- Διλήμματα για τις επόμενες γενιές: Ο Παύλος Μαρινάκης ανακοινώνει αλλαγές στην κυβέρνηση
- Καταγγελία της Κολομβιανής Ομοσπονδίας για πολιτική παρέμβαση στους διεθνείς παίκτες
- Διαδήλωση κατά της κυβέρνησης Μόντι από το Κόμμα του Λαού των Κατσαρίδων στην Ινδία
- Ενίσχυση με Κρίστμας για τον Εθνικό στην υδατοσφαίριση
- Σφοδρή καταδίκη από το ΥΠΕΞ του Μπαχρέιν για τις ιρανικές επιθέσεις
![]()

