Οι Monie & Monie Conniente υποδέχονται στην …ταράτσα τις Ήρα Κατσούδα και Εύη Σιαμαντά

Η ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης διαμορφώνει το χώρο της δίπλα από την πισίνα, για να υποδεχθεί το κοινό και αγαπημένους καλλιτέχνες σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα. Τρεις καλοκαιρινές συναυλίες με αφορμή τα 30 χρόνια των Monie & Monie Conniente θα δοθούν τις επόμενες τρεις Παρασκευές, ενώ η Ήρα Κατσούδα και η Εύη Σιαμαντά θα μοιραστούν τη …σκηνή τα επόμενα τρία Σάββατα.
Πρόκειται για την παράσταση με τίτλο «Una Ratsa στην Ταρατσα», που σκοπεύει να «συστήσει» έναν ήδη γνωστό χώρο στην οδό Μοναστηρίου, με μία νέα μορφή, προκειμένου να γίνει προσιτός -εκτός από τους πελάτες του ξενοδοχείου- και στους κατοίκους της πόλης. 
Το πρόγραμμα ξεκινά αυτήν την Παρασκευή με σύνθημα «παρασκευάζουμε μαζί τις Παρασκευές μας», όπου το σχήμα με τα χάλκινα πνευστά όργανα, που πρώτο έφερε τον λόγο και τη σάτιρα σε ζωντανές εμφανίσεις, θα συνεχίσει να γιορτάζει την 30ή του επέτειο, μετά και τις εμφανίσεις τους το Μάρτιο σε σκηνή του κέντρου της πόλης. «Πίστευα ότι δεν θα έχει τόσο ενδιαφέρον και θα εξαντληθεί πελατειακά μέσα σε δυο-τρεις εμφανίσεις, όμως το είδα να γιγαντώνεται. Από μόνο του μου δημιούργησε πάλι την όρεξη να το συνεχίσουμε, αλλά μόνο αν βρίσκαμε έναν κατάλληλο χώρο», δήλωσε ο Διογένης Δασκάλου, σε μία …χαλαρή συνέντευξη τύπου στον χώρο που όντως βρήκε.
Μάλιστα, εκτός από τις Παρασκευές, στον ίδιο χώρο οι Monie & Monie Conniente θα υποδεχθούν αυτό το Σάββατο την Ήρα Κατσούδα με το stand up comedy «Μίνιμαλ», το επόμενο στις 22 Ιουνίου την Εύη Σιαμαντά με τους Κώστα Φαλκώνη και Γιώργο Τζιαφέττα, ενώ στις 29 Ιουνίου τα προγράμματα θα …μπερδευτούν γλυκά, με την Ήρα Κατσούδα να ανοίγει την βραδιά την οποία θα κλείσει η Εύη Σιαμαντά.
«Αποφασίσαμε να κάνουμε μία σύμπραξη με το κόνσεπτ δύο συνθέτες – τρεις φωνές. Τρεις φωνές γιατί τραγουδάμε και οι τρεις. Έχουμε ένα ρεπερτόριο αμιγώς ελληνικό, που βέβαια έχει στοιχεία που με χαρακτηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια με διεθνή τραγούδια, ενώ έχουμε και πασίγνωστα ελληνικά και ξένα ντουέτα», είπε από την πλευρά της η κ. Σιαμαντά. 
Το «Una Ratsa στην Ταράτσα» θα συμβεί από 14 έως 29 Ιουνίου στην ταράτσα του Capsis Art Hotel. Ώρα προσέλευσης 9 το βράδυ, το πρόγραμμα αρχίζει πριν τις 10 και ολοκληρώνεται έως τα μεσάνυχτα χωρίς διάλειμμα.
Β. Καζ.

propoli
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading