Περιοδεία κλιμακίου υπό τον Θ. Κοντογεώργη, στη Β’ Θεσσαλονίκης

Περιοδεία στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης, μαζί με τον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη, Βαρτζόπουλο, τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Φάνη Παπά , τον βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο, τον Διοικητή της ΕΥΣΤΑ (Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης) Ορέστη Καβαλάκη και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν παραγωγικούς, διοικητικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής. 
Στη λαϊκή αγορά της Σίνδου ο κ. Κοντογεώργης συνομίλησε με τοπικούς παραγωγούς και με καταναλωτές της περιοχής. Το κλιμάκιο πραγματοποίησε συναντήσεις στην “Μαλιούρης Group”, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων στέγασης και δόμησης στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της “Αθηναϊκής Ζυθοποιίας”, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Θεσ/νίκης. 
Τα θέματα συνδεσιμότητας, κατάρτισης προσωπικού, και ασφαλείας στην εργασία κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Στις συναντήσεις με τους δημάρχους Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, και Πυλαίας- Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, δόθηκε έμφαση στις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων αλλά και στις αναγκαίες αναπλάσεις και υποδομές συνδεσιμότητας των περιοχών. 
Τέλος, κατά την επίσκεψη στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Κέντρου Υγείας Θέρμης δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι  δομές αλλά και τα σχέδια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους, καθώς και οι πολιτικές της κυβέρνησης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των πολιτικών  πρόνοιας  και αλληλεγγύης.
 

propoli
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading