Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, σήμερα Τετάρτη 16/2/2022, από τις 9:00 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ250 με υφιστάμενο Φ400 και επισκευή δικλείδος Φ400 στις συμβολές των οδών Μακεδονίας – Μ.Μπότσαρη και Κωνσταντινουπόλεως – Μάρκου Μπότσαρη του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Αγ.Τριάδα – Λεωφόρος Στρατού – Μ.Μπότσαρη – 25ης Μαρτίου – Ανθέων – Ανάληψη – Παπάφη – Χαριλάου καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.
«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.
Δείτε επίσης: ΝΔ κατά Γιώργου Τσίπρα: «Aντί να ζητήσει συγγνώμη ζητάει και τα ρέστα»
- Λίβανος: Τρεις ακόμα νεκροί από ισραηλινές επιδρομές παρά την ανακωχή
- Ρωσία: Η Deutsche Welle χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητος οργανισμός από την εισαγγελία
- Συναγερμός για τη σούπερ γρίπη: Ποιοι κινδυνεύουν στην Ελλάδα
- Γάζα: Οικονομικές ευκαιρίες από την ανασυγκρότηση και οι σχέσεις Τραμπ – Κούσνερ
- «Αναζητώντας την υπεροχή: Ο Άρης κρατά τον Ολυμπιακό στο 0-0»
![]()
