Πορεία διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την «υποχρεωτική λήψη DNA σε 14 αγωνιστές»
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους «η υπόθεση αυτή έρχεται ως συνέχεια της επιχείρησης του κράτους να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο κόσμο στον χώρο των πανεπιστημίων».
Υποστηρίζουν ότι η λήψη DNA από αστυνομικούς σε συλληφθείς αναρχικούς αποτελεί “συνέχιση της κατασταλτικής εκστρατείας του κράτους”.
Στην αρχή, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας και από εκεί ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τα μέτρα πάνε… περίπατο στον Άγιο Δημήτριο – Απίστευτο βίντεο με ιερέα
- Η Ευρώπη επανέρχεται δυναμικά στον κόσμο των δημόσιων εγγραφών
- Συναγερμός λόγω πυρκαγιάς στην Πάρνηθα
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα
- Η Νάπολι στην κορυφή της Serie A
- Γερμανία: Έτοιμοι να αντιδράσουν άμεσα σε ρωσικές παραβιάσεις του ΝΑΤΟϊκού εναέριου χώρου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr