Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό και στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό και στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων, από τον Α/Κ Ξηρολίμνης έως τον Α/Κ Σιάτιστας, από σήμερα και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:

– Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό, από Κήπους προς Ηγουμενίτσα, θα εκτρέπονται στην έξοδο Εγνατίας Οδού Α/Κ Ξηρολίμνης και θα ακολουθούν την εξής διαδρομή στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης: Βατερό, Δυτική Κοζάνη, Επαρχιακή Οδό Κοζάνης-Αιανής, Χρώμιο, Βάρη, Έξαρχου, Πυλωροί, Κνίδη, Πόρο, Γρεβενά και είσοδο Α/Κ Δυτική Γρεβενών Εγνατία Οδό προς Ηγουμενίτσα.

– Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό, από Ηγουμενίτσα προς Κήπους, θα εκτρέπονται στην έξοδο Α/Κ Δυτική Γρεβενών Εγνατία Οδού και θα ακολουθούν την εξής διαδρομή στην Επαρχιακή Οδό Πόρο-Κνίδη, Πυλωροί, Έξαρχου, Βάρη, Χρώμιο, Επαρχιακή Οδό Αιανής-Κοζάνης, Δυτική Κοζάνης-Βατερού-Εθνική Οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων-Α/Κ Καλαμιάς και Εγνατία Οδό προς Κήπους.

Loading

Play