Την δολοφονία του 19χρονου Άλκη καταδικάζει ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου
Στην ανακοίνωσή του ο Ν. Παπαϊωάννου αναφέρει:
«Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, μόνο σοκ και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει στην πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ.
Ο 19χρονος Άλκης είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Ήρθε στο πανεπιστήμιό μας για να υλοποιήσει τα όνειρα του. Αντί για αυτό έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αποτρόπαιο αυτό γεγονός.
Τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης συνδυασμένης στόχευσης και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας. Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους οικείους του, το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε είναι η βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του».
Δείτε επίσης: Θ. Τσαϊρίδης στην politic για τη μήνυση στον Ηλία Γκιώνη: «Οδηγούμαστε στον νόμο της ζούγκλας» (audio)
- Αλλαγές στη θέαση του YouTube: Τι είναι το Jump Ahead και πότε θα έρθει στις τηλεοράσεις
- Φωτιά κοντά στα διόδια της Αττικής Οδού, ανάμεσα σε Κορωπί και Παιανία
- Ισραήλ: Διαδήλωση για την απελευθέρωση των ομήρων – Καταδίκη της οικογένειας Νταβίντ για το νέο βίντεο της Χαμάς
- Ο Σαμ Αλαρντάις αποκαλύπτει τον καλύτερο και τον χειρότερο παίκτη που προπόνησε
- Επιχείρηση διάσωσης νεαρής τραυματία στον Όλυμπο