Ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος γιατρού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Η 47χρονη κατηγορούμενη, επιβλέπουσα ψυχίατρος, είχε συλληφθεί με εισαγγελική εντολή. Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που μετά την απαγγελία της κατηγορίας την παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τρόφιμος με τον οποίο η θανούσα είχε επεισόδιο, φέρεται να είχε εμπλακεί προηγουμένως σε άλλο επεισόδιο με έναν ακόμη τρόφιμο, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από παράθυρο και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν όλα τα παραπάνω ερευνώνται, όπως και τα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Δείτε επίσης: Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για έξωση σε μετανάστρια
- Ο Ντόναλντ Τραμπ κηρύσσει κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο Ισραήλ – Ιράν
- Προειδοποίηση Πούτιν για τις επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν: Ο κόσμος σε κρίσιμη καμπή
- Γιατί οι έμποροι καφέ και κακάο απομακρύνονται από τις μακροπρόθεσμες συναλλαγές
- Στα Νέα της Τρίτης: Πυρήνες σε κατάσταση ύπνου
- Χίος: Αγώνας για περιορισμό της πυρκαγιάς και εκτιμήσεις ζημιών στο νησί