Δύο άτομα, συνελήφθησαν χτες το πρωί, στον οικισμό Ιάσμου Ροδόπης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ αλλοδαπούς.
Οι συλληφθέντες μετέφεραν με ΙΧΦ αυτοκίνητο οκτώ υπηκόους Πακιστάν. Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο 42χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη μαζί με τον συνοδηγό, επίσης 42 χρόνων.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.
Πηγή φωτογραφίας: Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επετειακή εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού για την ίδρυση του Φεστιβάλ Αθηνών
- Κολομβία: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, ανεξαρτήτως της βοήθειας από τις ΗΠΑ
- Πώς οι τρεις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω αποκάλυψαν τον εμπρηστή του Υμηττού – Το άρρωστο προφίλ του 32χρονου Παλαιστίνιου
- Χαλκιδική: Επιθέσεις λύκου δημιουργούν ανησυχία στους κατοίκους και τους τουρίστες
- Βόμβες πλήττουν τη Γάζα: Χιλιάδες πολίτες φεύγουν, χωρίς ασφαλή καταφύγιο στη Λωρίδα