Σε εξέλιξη τεχνικοί έλεγχοι για την επαναλειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης – Η ανακοίνωση της THEMA S.A.

Σε εξέλιξη τεχνικοί έλεγχοι για την επαναλειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης – Η ανακοίνωση της THEMA S.A.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τεχνικοί έλεγχοι και ενέργειες αποκατάστασης για την επαναλειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης. Η αποκατάσταση προχωρά μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, όπως γνωστοποίησε η εταιρία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρία Λειτουργίας και Συντήρησης του Μετρό Θεσσαλονίκης THEMA S.A. αναφέρει ότι «για τεχνικούς λόγους, η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης έχει ανασταλεί προσωρινά σε ολόκληρο το μήκος της γραμμής και δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια», ενώ «αυτή τη στιγμή διενεργούνται όλοι οι προβλεπόμενοι τεχνικοί έλεγχοι και υλοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα».

Η εταιρία θα επανέλθει με νεότερες ανακοινώσεις για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Σημειώνεται ότι το προσωπικό της ενημερώνει τους πολίτες στις εισόδους των σταθμών πως δεν υπάρχει αυτή την ώρα επιβατική λειτουργία, ενώ συνωστισμός έχει δημιουργηθεί στις στάσεις και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

*φωτογραφία αρχείου

Loading

Play