Σοκ στην Εγνατία Οδό: σύλληψη 18χρονου διακινητή μετά από επεισοδιακό καταδιωκτικό

Σοκ στην Εγνατία Οδό: σύλληψη 18χρονου διακινητή μετά από επεισοδιακό καταδιωκτικό

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 18χρονου διακινητή, από το Πακιστάν, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό να μεταφέρει παράνομα με αυτοκίνητο τέσσερις Αφγανούς, ανάμεσά τους έναν στο πορτ-μπαγκάζ.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δύο περιπολικά. Το όχημα ακινητοποιήθηκε κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οι τέσσερις Αφγανοί είχαν περάσει στην ελληνική επικράτεια από τον Έβρο και, σύμφωνα με όσα δήλωσαν, είχαν πληρώσει 700 ευρώ ο καθένας σε μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην Τουρκία.

[φωτογραφία αρχείου]

Loading

Play