Σοβαρές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ – Στη ΜΕΘ η μητέρα πολιτεύτριας

Σοβαρές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ – Στη ΜΕΘ η μητέρα πολιτεύτριας

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται πέντε άτομα που τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ανάληψη, Θεσσαλονίκης, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.

Η μητέρα της πολιτεύτριας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η πολιτεύτρια έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Στο νοσοκομείο βρίσκεται επίσης και ο πατέρας της, ο οποίος αντιμετωπίζει αναπνευστικά ζητήματα, καθώς και δύο ακόμη ένοικοι της πολυκατοικίας.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, καταδίκασε τις τρεις επιθέσεις με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που σημειώθηκαν ξημερώματα στις περιοχές Πυλαίας, Τούμπας και Ανάληψης, με στόχο στελέχη της ΝΔ. «Η επίθεση σε στελέχη της παράταξής μας στη Θεσσαλονίκη μέσα στα σπίτια τους είναι αποτρόπαια. Αναμένουμε την καταδίκη όλων των πολιτικών κομμάτων για αυτή τη φρικαλέα δολοφονική ενέργεια. Δε μπορεί η τοξικότητα να διαχέεται στο δημόσιο βίο και να περνάνε στα ψιλά τέτοιες αδιανόητες επιθέσεις. Αρκετά. Δεν εκφοβιζόμαστε, δεν λυγίζουμε. Οι σκέψεις μας είναι στους τραυματίες και στις οικογένειές τους», δήλωσε η κ. Αγαπηδάκη μέσω κοινωνικών δικτύων.

Loading

Play