Στέλιος Αγγελούδης: Στη Σμύρνη θα βρεθεί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Στέλιος Αγγελούδης: Στη Σμύρνη θα βρεθεί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Αγγελούδης θα συναντηθεί με το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Σμύρνη Αλέξανδρο Κώνστα και με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης Δρ. Cemil Tugay ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης θα επιβιβαστεί το Σάββατο 21 Ιουνίου στην πρώτη απ’ ευθείας πτήση που δρομολογεί η Aegean συνδέοντας αεροπορικά τις δύο πόλεις.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Αγγελούδης θα συναντηθεί με το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Σμύρνη Αλέξανδρο Κώνστα και με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, ενώ τη Δευτέρα 23 Ιουνίου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση «Ημέρες Σμύρνης – Θεσσαλονίκης», μια κοινή πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του Δήμου Σμύρνης, για την παρουσίαση και προβολή της πόλης ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής εξωστρέφειας και βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξής της.

Η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τεχνών Ahmed Adnan Saygun παρουσία μελών του Διπλωματικού Σώματος, Δημάρχων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Σμύρνης, φορέων της τουριστικής βιομηχανίας, Προέδρων Επιμελητηρίων κ.α.

Loading

Play