Συλλήψεις στο ΑΧΕΠΑ για κλοπή – Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο

Συλλήψεις στο ΑΧΕΠΑ για κλοπή – Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο

Σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ένας 44χρονος τρύπωσε και έκλεψε πορτοφόλι με χρήματα κι ένα κινητό τηλέφωνο από δύο νοσηλευόμενες γυναίκες.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρύματος που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ο 44χρονος συνελήφθη επί τόπου και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στις νόμιμες κατόχους τους.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε την ίδια μέρα να δικαστεί στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση. Καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για άλλη κλοπή, το δικαστήριο αποφάσισε την έκτισή της.

«Δεν κατάλαβα πώς μπήκα στον θάλαμο», είπε στην απολογία του, ενώ ανέφερε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο επειδή ένιωθε πόνο στο πόδι του.

Loading

Play