Τέσσερις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για την σημερινή ημέρα στην Θεσσαλονίκη, αρχής γενομένης από τις 12:00.
Συγκεκριμένα στις 12:00 είναι προγραμματισμένη πορεία από την ομάδα «Ενωμένοι Μακεδόνες» ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση από το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης στο Λοιμωδών για την επαναλειτουργία του νοσοκομείου.
Μισή ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη στις οδούς Ικτίνου και Ζεύξιδος συνάντηση εργαζομένων του επισιτισμού – τουρισμού προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για απόλυση εργαζομένων.
Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας από κάτοικους Ουκρανίας στην πλατεία Αριστοτέλους ενάντια στην ρωσική εισβολή στη χώρα τους.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Tο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Ευκαρπίας μετονομάστηκε σε «Άλκης Καμπανός»
- Στα Νέα Σαββατοκύριακο: Μία ματιά στα πρακτικά
- ΙΟΒΕ: Οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας σε ανοδική τροχιά
- Η Google επιβεβαιώνει τη συγχώνευση: Chrome OS και Android θα αποτελούν μία ενιαία πλατφόρμα
- Αποπομπή του Έλον Μασκ από τη Βασιλική Εταιρεία Επιστημών: Οι λόγοι πίσω από τις διώξεις εναντίον της έρευνας
- Πυρκαγιά στη Μακύνεια Ναυπακτίας, κοντά στο Αντίρριο