Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στις 9:00 εργαζόμενοι του δήμου Θερμαϊκού και δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης σε συνάδελφό τους. Σήμερα εκδικάζεται υπόθεση αγωγής εναντίον του.
Στις 10:30 μέλη του σωματείου σερβιτόρων και μαγείρων θα συγκεντρωθούν στο κτίριο Επιθεώρησης Εργασίας επί της Προξένου Κορομηλά προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση συναδέλφου τους.
Στις 13:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση ενάντια στον πόλεμο και την ακρίβεια, έξω από τη ΔΕΗ στην Τσιμισκή.
Τέλος, στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 17:00 θα συγκεντρωθούν Ουκρανοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο της Ρωσίας στην πατρίδα τους.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στην πορεία Μνήμης του Ολοκαυτώματος συμμετείχε ο Ισραηλινός πρέσβης Γιόσι Αμράνι
- Μείωση δείχνουν τα στοιχεία: Στο 18% η ανεργία των νέων στα αστικά κέντρα της Κίνας τον Σεπτέμβριο
- Σοκ στην Αυστραλία: Στο δικαστήριο ο συλληφθείς για την επίθεση στη βουλευτή Χέινς
- Αγωνία για τη φιλελεύθερη δημοκρατία: τι δείχνουν Acemoglu και Levinson
- Βραζιλία: Οξύνεται η κόντρα για την «απόπειρα παρέμβασης» του Μιλέι στις εκλογές
- Μάχη για το Κογκρέσο στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί βλέπουν «μπλε κύμα» και οι Ρεπουμπλικανοί απαντούν
![]()

