Θάνατος 82χρονου στα Κουφάλια: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία

Θάνατος 82χρονου στα Κουφάλια: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία

Ο θάνατος του 82χρονου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης αποδίδεται σε ισχαιμικό επεισόδιο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Η κατάσταση του θανάτου του 82χρονου έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς η απουσία εγκληματικών στοιχείων ενδέχεται να υποδηλώνει άλλες αιτίες. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση προσεκτικά, προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν υπήρχαν προηγούμενα προβλήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι για αύριο έχει αναβληθεί η δίκη της 77χρονης συζύγου του, η οποία κατηγορείται για παραβίαση περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί. Αυτοί οι περιορισμοί είχαν επιβληθεί ώστε να μην πλησιάζει τον 82χρονο, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Η αναβολή της δίκης αναδεικνύει τις πολυάριθμες πτυχές της υπόθεσης, που περιλαμβάνουν ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας και τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή στην ψυχική και σωματική υγεία των εμπλεκομένων. Οι αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση, καθώς οι εξελίξεις είναι συνεχείς.

Loading

Play