Το Δημαρχιακό Μέγαρο έχει μετατραπεί σε Στρατηγείο των μυστικών υπηρεσιών Αμερικής για τις ανάγκες της Χολιγουντιανής ταινίας
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Σε επιχειρησιακό κέντρο μυστικών υπηρεσιών έχει μετατραπεί το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer» που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη.
Ηθοποιοί που υποδύονται του μυστικούς πράκτορες έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις εργαζόμενων των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σε κεντρικό σημείο μάλιστα του Δημαρχείου έχει τοποθετηθεί το σήμα των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών.


Υπερμεγέθη ηχοσύστημα, κάμερες, φώτα, δεκάδες βοηθητικών ηθοποιών και άτομα της παραγωγής αναστατώνουν κατοίκους και περαστικούς σε αρκετά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, η οποία θα αναδειχθεί για πρώτη φορά μέσα από τις κινηματογραφικές αίθουσες σε παγκόσμιο επίπεδο.




Για τα σημερινά γυρίσματα χρειάστηκαν 70 βοηθητικοί ηθοποιοί.





Δείτε επίσης: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να καταστεί ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός» λέει ο Δ. Κούβελας
- Επιβεβαίωση του Euronext για το ενδιαφέρον του στο Χρηματιστήριο Αθηνών
- Η Stoiximan στηρίζει για 4η χρονιά το Stoiximan AegeanBall Festival με ανακαινισμένο γήπεδο στη Σύρο
- Πρώτη Έκθεση του Ρουμάνου ζωγράφου Eugen Raportoru στην Αθήνα με αφορμή τα 145 χρόνια διπλωματικών σχέσεων
- Συνάντηση Θεοδωρικάκου με Ντράγκι: Η έκθεση Ντράγκι ως οδηγός για την αύξηση της παραγωγικότητας στην ΕΕ
- Σάκκαρη – Μπλίνκοβα 2-0: Εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon