Θεσσαλονίκη: 15χρονος φέρεται πως βίασε 12χρονο και ένας 11χρονος τους έβλεπε

Ένα απίστευτο περιστατικό για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου από άλλον ανήλικο καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της περασμένη Πέμπτης, δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στο σπίτι του 15χρονου, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

propoli

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κάηκε μοτοποδήλατο τα ξημερώματα στην Άνω Πόλη

Loading