Απόπειρα αυτοκτονίας μπροστά στα μάτια του πατέρα της πραγματοποίησε μια 20χρονη στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας.
Συγκεκριμένα η 20χρονη γυναίκα τόνισε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον λόγο να παραμένει άγνωστος μέχρι αυτή την ώρα.
Παρά την προσπάθεια του πατέρα της να την αποτρέψει η 20χρονη κοπέλα πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου ωστόσο έχει ακόμα τις αισθήσεις της.
Χάρη στην άμεση ανταπόκριση από το ΕΚΑΒ και την ομάδα ΔΙΑΣ, η κοπέλα σε τρία λεπτά ήταν στο Ιπποκράτειο και οι γιατροί την κράτησαν στην ζωή.
Δείτε επίσης: 1000 χρόνια Συριακής ιστορίας ζωντανεύουν στην έκθεση «Συρία δε, Μουσών Εργαστήριον» στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
![]()
