Θεσσαλονίκη: 23χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: 23χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 23χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 24χρονης μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, περίπου στις 17:30, ο 23χρονος, ενώ επέβαινε σε λεωφορείο που κινούνταν στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάθισε δίπλα στην 24χρονη και της άγγιξε το πόδι. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε δύο ακόμη παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ίδιας 24χρονης, καθώς και σε μία επιπλέον περίπτωση εις βάρος μιας 21χρονης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (21-05-2026) από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης, 23χρονος ημεδαπός, καθώς εντός αστικού λεωφορείου έκατσε σε θέση δίπλα από 24χρονη ημεδαπή και τη θώπευσε. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους προέβη δύο επιπλέον φορές σε αντίστοιχες πράξεις σε βάρος της παθούσας, καθώς επίσης και σε βάρος μιας ακόμη 21χρονης ημεδαπής.

Loading

Play