Η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας εχθές το Σάββατο ενημερώθηκε ότι το σκάφος «ΣΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΑ», είναι ακυβέρνητο λόγω μηχανική βλάβης.
Το σκάφος είναι στην Θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου και σε απόσταση 1,5 ν.μ. περίπου, με κατεύθυνση την περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.
Άμεσα περιπολικό του λιμενικού κατευθύνθηκε προς το σκάφος το οποίο εντοπίστηκε και ρυμουλκήθηκε από το περιπολικό του λιμενικού.
Οι επιβαίνοντες του σκάφους είναι καλά στην υγεία τους και δήλωσαν ότι δεν χρήζουν ιατρικής βοήθειας και στη συνέχεια παρελήφθησαν από στελέχη του περιπολικού οχήματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις από την αστυνομία από τα επεισόδια στην αντιφασιστική πορεία
- Δύο νίκες για Σοφάδες και ΑΓΕΧ στην 4η αγωνιστική της Elite League
- Πούτιν: Η γη της ανατολικής Ουκρανίας είναι ιστορικά ρωσική και φουντώνει η ένταση
- LIVE: Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας 0-0 πριν τη σέντρα στο Φάληρο
- Europa League: Η Φερεντσβάρος έκανε το απόλυτο νικών και πήγε στο 3×3
- Στην κορυφή του Conference League ο Παναθηναϊκός με τρεις «συγκάτοικους»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
