Θεσσαλονίκη: Ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία στέλνει η ΟΓΕ Ευκαρπίας (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Ομάδας Γυναικών Ευκαρπίας, μέλος της ΟΓΕ, για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για Τουρκία και Συρία.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

propoli

Η Ομάδα Γυναικών Ευκαρπίας πριν λίγες μέρες απηύθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για την Τουρκία.

Ξηρα τροφή, κονσέρβες, γάζες, μωρομάντηλα και πάνες έχουν κύριο ρόλο στην συγκέντρωση των ειδών ή όποια γίνεται στο Πολιτιστικό κέντρο Μακεδονία στις εργατικές κατοικίες Ευκαρπίας.

Η πρόεδρος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ευκαρπίας, Βέτα Παπαδοπούλου δήλωσε στο Politic.gr ότι η αλληλεγγύη είναι αυτονόητη και οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

“Σημερα είναι ο αδελφικός λαός τηε Τουρκίας που δοκιμάζεται αύριο θα είμαστε εμείς. είμαστε σίγουροι ότι όταν θα βρεθούμε σε μια δύσκολη θέση θα είναι και αυτοί παρών. οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους, η θάλασσα που είναι ανάμεσα μας, όσο και αν χρησιμοποιείται για πολιτικά παιχνίδια, τον απλό λαό μας ενώνει και θα συνεχίσει να μας ενώνει. έτσι και εμείς ανταποκριθηκαμε στο κάλεσμα της ΟΓΕ και των εργατικών σωματείων και μετά από την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βάλουμε ένα λιθαράκι ανθρωπιάς για τους λαούς που δοκιμάζονται από τον φονικό σεισμό. Geçmis ölsün komşular yanındayız”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τουρκία: Οι καταστροφές του σεισμού δημιουργούν “σοβαρές δυσκολίες” για τις εκλογές του Μαΐου

Loading