Ζούσε 70 χρόνια χωρίς να έχει βγάλει ποτέ αστυνομική ταυτότητα
Τη διαπίστωση αυτή έκαναν αστυνομικοί το πρωί της Τρίτης, όταν εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ένας ηλικιωμένος, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, ζητώντας να εκδώσει την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα.
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι όντως ο άνθρωπος αυτός ήταν «αόρατος» όλα αυτά τα χρόνια. Ερευνώντας την περίπτωσή του διαπιστώθηκε ότι είχε σημανθεί κατά το παρελθόν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μάλιστα τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως ανακοινώθηκε, ο 70χρονος συνελήφθη για τις παραπάνω καταδίκες του αλλά και για παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διακινούσαν ναρκωτικά κρυμμένα σε αρκουδάκια! (pics)
- Καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις μαθητών για κοινωνική αλλαγή στο «Social Innovation Hackathon: Junior Edition» του ΠΑΜΑΚ
- Εντυπωσιακή παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού: Φύση, Πολιτισμός και Οινοτουρισμός
- Γιαζίτσι: Ανυπομονώ για περισσότερες επιτυχίες με αυτή την εκπληκτική οικογένεια
- Κορινθία: Σύλληψη φυγόποινου δασκάλου καταδικασμένου για κακοποίηση ανηλίκων
- Η ζωή και το έργο του Θανάση Βέγγου αποκαλύπτεται σε μια μοναδική έκδοση graphic novel