Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις σε οχήματα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τέσσερα άτομα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, ενώ αφαιρούσαν από σταθμευμένο όχημα περιφερειακά εξαρτήματα.
Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 18 έως 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς τα δυτικά, το αυτοκίνητο των δραστών και ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν έριχναν τα κλοπιμαία στο δρόμο, τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από 05 έως 28 Ιανουαρίου του 2022 διέπραξαν επιπλέον οκτώ διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων, από πυλωτές οικοδομών ή χώρους στάθμευσης, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας από αυτά πλήθος εξαρτημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού (προφυλακτήρες, καπό, μπαταρίες τιμόνια με αερόσακους, ταμπλό, οθόνες αφής κ.α.).
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή για υπέυθυνο Συνδέσμου του Άρη
- Στον ανακριτή αύριο ο 52χρονος για την πυρκαγιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας
- Γάζα: Αντιδράσεις του Ισραήλ στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός
- Καλπάκης: Προχωρούμε μπροστά με ενότητα και χωρίς αποκλεισμούς
- Η Παναγιώτου καταρρίπτει το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ γυναικών Κ20
- Ελλάδα – Φινλανδία 0-3: Η Εθνική υποχώρησε απέναντι στη Φινλανδία, αλλά διατηρεί τις ελπίδες της για το χάλκινο μετάλλιο