Προβλήματα υδροδότησης για περίπου τέσσερις ώρες θα αντιμετωπίσουν σήμερα καταναλωτές σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, την Δευτέρα 14/2/2022, από τις 8:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στην οδό Ερατοσθένους, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.
Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Πτολεμαϊδος, Ερατοσθένους και Θ.Σοφούλη καθώς και στις παρακείμενες οδούς στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.
“Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Aρνητικό το τεστ της Βασίλισσας Ελισάβετ – Ανακούφιση στο παλάτι
- Ο Μάικλ Τζόρνταν στην Αθήνα: Μια βραδιά με άρωμα NBA από τη Nike στο Καβούρι
- Γάζα: Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ προκαλούν 20 θανάτους – Τρία κρίσιμα ζητήματα εμποδίζουν τη συμφωνία εκεχειρίας
- Κιμωλίστες: Εθελοντική δράση με πάθος για την πολιτιστική κληρονομιά της Κιμώλου
- Άντι Κάρολ: Νέα σελίδα στην καριέρα του με την Ντάγκεναμ εντ Ρέντμπριτζ
- Η ανδρομάχη της Μαρίας Πρωτόπαππα επιστρέφει: Ξεκινά η καλοκαιρινή περιοδεία