Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος σήμερα σε Θέρμη, Φάληρο, Ωραιόκαστρο

Τρεις περιοχές στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν από σήμερα το πρωί χωρίς ρεύμα.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω εργασιών συντήρησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία θα διαρκέσει από τις 11:30 έως τις 14:30 το μεσημέρι και θα επηρεάσει τους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ των οδών:

propoli

Μυκηνών, Χατζηλαζάρου, Νιγρήτης, Ι. Ψυχάρη, Λυσικράτους, Χαλκιδικής, Αρχαιλάου, Πατρών, Αναλήψεως, Π. Συνδίκα, Αιγαίου, Κομποθέκλας, Τεγέας, Αλεξανδρείας και όλες τις παρακείμενες.

Για τον ίδιο λόγο διακοπή ρεύματος και στο Ωραιόκαστρο , η οποία θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 10:00 και θα επηρεάσει τους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή:

Νεοχωρούδα στα ανατολικά του Γαλλικού Ποταμού: Γερμανλής, Αντλιοστάσιο Μπαγιώτη, Καραγιαννάκος, Hydrolift, Καραγκιόζης, Πλεγματοτεχνική, Χαριτωνίδης, Μεταμ, Velva Pc, ΕΛΔΙΑ, Ρίζος Νατς και Λοιποί Καταναλωτές

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος και στη Θέρμη, η οποία θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 11:30 και θα επηρεάσει τους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή:

Καραολή και Δημητρίου, Ταβάκη, Α. Παπαναστασίου, Κολοκοτρώνη, Ιασωνίδου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Δημοκρατίας, Α. Παπάγου, Αγ. Γεωργίου, Π. Τσαλδάρη, Βοδενών, Μ. Αλεξάνδρου, Σ. Πετρούλα, Πάροδος Σοφούλη, Μητρ. Γενναδίου και σε όλες τις παρακείμενες.
Αντίστοιχα η διακοπή ρεύματος που θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι λόγω κατασκευών θα επηρεάσει τους καταναλωτές στον οικισμό Δροσιά μεταξύ των οδών:

Πλάτωνος, Σοφοκλέους, Ματσούκα, Αθανασίου Διάκου, Κερασούντος, Τσαλδάρη και όλες τις παρακείμενες.

Δείτε επίσης: Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: 39χρονος έχασε τη ζωή του – Τον πλάκωσε μεταλλικός σωλήνας

Loading