Oι μπροστινοί τροχοί της βγήκαν εκτός γραμμής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία
Εκτροχιασμός μηχανής εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κοντά στις αποβάθρες επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία 3590, με αφετηρία τη Λάρισα, έφτανε στον τελικό προορισμό της, τη Θεσσαλονίκη, όταν στις 12.22 και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ταξιδιού, οι μπροστινοί τροχοί της βγήκαν εκτός γραμμής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός καθώς όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται και, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα, πιθανώς και αύριο Δευτέρα.
Δείτε επίσης: Παππάς – Γιαννούλης: «Άλλος ένας εκτροχιασμός μέσα στο Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων»
- Γάζα: Ανθρωπιστική βοήθεια από αέρος από Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία, ζητά ο ΟΗΕ τη διάθεση μέσω χερσαίων οδών
- Μάντζος: Η ΝΔ υπονόμευσε το Κοινοβούλιο και τους βουλευτές της
- Νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τον έλεγχο των αποφάσεων του CAS
- Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στην Αττική
- Σοκαριστική στιγμή στα Χανιά: Οδηγός παραλίγο να παρασύρει παιδί ΑμεΑ και τον πατέρα του
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr