“Ανάστα ο Κύριος” έκαναν ένα πατσατζίδικο το πρωί της Κυριακής των Βαΐων (17/4) δύο ζευγάρια στη Θεσσαλονίκη.
Όλα συνέβησαν στις 09:30, όταν η παρέα επισκέφθηκε το κατάστημα στο κέντρο της πόλης έπειτα από τη διασκέδασή της. Όταν, ωστόσο, οι υπάλληλοι τους ζήτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης προκειμένου να τους εξυπηρετήσουν, τα πράγματα ξέφυγαν.
Αρχικά αποχώρησαν, όταν όμως επέστρεψαν, άρχισαν να αναποδογυρίζουν και να σπάνε τραπέζια, απειλώντας τους υπαλλήλους και λέγοντας πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».
«Μας ρώτησαν αν είναι υπό προστασία το μαγαζί και μας είπαν ότι θα το σπάσουν», περιέγραψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
Δείτε επίσης: Γαλιατσάτος: «Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Σανγκάη – Μήπως υπάρχει νέα μετάλλαξη και δεν το λένε;» (vid)
- Μητσοτάκης για ΗΑΕ: Στρατηγικής σημασίας η σχέση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Η Ελλάδα «γέφυρα» μεταξύ Ευρώπης και Κόλπου
- Κλιμακώνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον Μ. Μπεκίρη: Ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος από τέτοιες αντιθεσμικές μεθοδεύσεις
- Λέρος και Κως στο επίκεντρο: Χρηματοδοτήσεις 18 εκατ. ευρώ, αποσυμφόρηση δομών και νέα έργα από τον Θάνο Πλεύρη
- Σοκ στον μαραθώνιο: Αποκλεισμός έξι χρόνων στη Ρούτι Άγκα για ντόπινγκ
- Σωφρονιστικό σύστημα: Η ΕΛΑΣ ζητά σεβασμό στην αξιοπρέπεια υπαλλήλων και κρατουμένων
![]()
