Ανάμεσα σε βετεράνους του ΠΑΟΚ και μέλη της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, διεξάγεται στο Καυτατζόγλειο στάδιο, ανάμεσα σε βετεράνους του ΠΑΟΚ και μέλη της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, το φιλικό ήταν να γίνει μεταξύ των βετεράνων του Άρη και του ΠΑΟΚ, οι παλαίμαχοι του Άρη όμως αρνήθηκαν μετά από το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Κώστας Τουρσουνίδης έστειλε μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, καταδικάζοντας παράλληλα το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ο πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Φεστερίδης, εξέφρασε την ανάγκη να εξαλειφθούν μια για πάντα τα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Δείτε επίσης: Ο επ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Κ. Δημαρέλλης στην politic.gr για το ξεπάγωμα των τριετιών και την τηλεργασία
- Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Spider-Man: Brand New Day» με τον Τομ Χόλαντ
- Προσκλήσεις πρώην αξιωματικών του ισραηλινού τομέα ασφαλείας προς τον Τραμπ για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
- «Εργασιακή εξουθένωση» πίσω από τον θάνατο ηχολήπτη στις περιοδείες Αργυρού, καταγγέλλουν τα σωματεία
- Ζωντανά: Η ιστορική εισαγωγή της METLEN στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου
- Σοβαρές ζημιές σε Airbus στην Μαδρίτη από σύγκρουση με πουλί