(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Θεσσαλονίκη: Κλειστός το βράδυ ο περιφερειακός για τα ΙΧ

Για συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα παραμείνει κλειστός ο περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν θα επιτρέπεται η διέλευση ΙΧ.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι ο περιφερειακός θα είναι κλειστός την Τρίτη (28/5) από τις 11 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν το ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ5 (Παπαγεωργίου) και συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος του Α/Κ Κ5 (Παπαγεωργίου – Κλάδος εξόδου προς τα Νοσοκομεία).

propoli

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ5 Α/Κ Παπαγεωργίου θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς τα νοσοκομεία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται ως εξής:

  • Τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς την Δυτική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, θα ακολουθούν την διαδρομή Καρατάσου – Ανώνυμη οδός κάτωθεν Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (συνδέει την οδό Καρατάσου με την οδό Μεσολογγίου) – Μεσολογγίου – Λεωφόρος Στρατού – ΔΕΣΠΕΡ.
  • Τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Καβάλα / Κατερίνη θα ακολουθούν την διαδρομή Καρατάσου – Παπαγεωργίου – Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Όπως αναφέρει η Τροχαία «Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Δείτε επίσης: Συνελήφθη 57χρονος άντρας στη Νίκαια που μαχαίρωσε την σύζυγό του

Loading