Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο – Τι καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου θύματος

Ένα νέο οπαδικό επεισόδιο καταγγέλλει μητέρα ανήλικου από τη Θεσσαλονίκη

Η μητέρα του 15χρονου από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

propoli

Το Σάββατο τα δυο αγόρια μου έφυγαν να πάρουν ένα σάντουιτς εκεί στις ομπρέλες από τις καντίνες. Επιστρέφοντας στο σπίτι και πλησιάζοντας στην πεζογέφυρα συνάντησαν μια παρέα 20 ατόμων. Τους ζήτησαν να τους πλησιάσουν. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο και έτρεξαν.

Τότε τους κυνήγησαν και τα παιδιά προσπάθησαν να μπουν στο Μακεδονία Παλλάς για να σωθούν. Δεν τα κατάφεραν γιατί γινόταν και έργα εκεί. Έτρεχαν στα στενά για να σωθούν. Έπειτα, ο γιος μου είπε ότι ήταν 10 άτομα από πάνω του και τον χτυπούσαν, στα πλευρά και πηγαν να τον κλέψουν. Ζήτησαν να ανοίξει το χέρι του και του έλεγαν εσύ είσαι το σκουλήκι; Του έριξαν γροθιά με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Έχει τραύματα, αιμάτωμα στο συκώτι, καρούμπαλα στο κεφάλι και αίματα στο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό από το ξενοδοχείο καθώς βγήκαν και τον γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο. Όταν ήταν πεσμένο κάτω, τους άκουσε να λένε άνοιξε το τσαντάκι του να δει τι θα πάθει. Το έβριζαν, το χτύπησαν, ήθελαν να το κλέψουν. Το παιδί μου είναι 15 χρονών και δεν ασχολείται με ομάδες. Το έχουμε καταγγείλει και ελπίζω να βρεθούν αυτά τα άτομα. Το παιδί νοσηλεύτηκε, φέρει τραύματα και θα το εξετάσει και ιατροδικαστής. Υπάρχει υλικό που αποδεικνύει το γεγονός”.

Δείτε επίσης: Δολοφονία 19χρονου: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας μετά από αίτημα του Άρη

Loading