Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνεται η διαγράμμιση σε Βενιζέλου και Εγνατία – Μέχρι το απόγευμα δίνονται εξ ολοκλήρου στην κυκλοφορία

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου, καθώς μετά από αρκετά χρόνια θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στους δύο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φακής

propoli

Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα από τα πιο… πολύπαθα σημεία στο κέντρο της πόλης, αφού επί σειρά ετών υπήρχαν λαμαρίνες, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής το πρόβλημα ήταν πολύ έντονο, ενώ πολλά ήταν τα προβλήματα και για τα εμπορικά καταστήματα, που για τόσα πολλά έτη βρίσκονταν στη “σκιά” του εργοταξίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2:30 το μεσημέρι στον σταθμό Βενιζέλου θα φτάσουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο αρμόδιος υφυπουργός Νίκος Ταχιάος, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εργασίες οριστικής αποκατάστασης των χώρων που καταλάμβανε το εργοτάξιο για το Μετρό.

Αυτή την ώρα στη συμβολή των δύο οδών βρίσκονται υπάλληλοι από την εταιρεία που διεξάγει τα έργα, αλλά και άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι βοηθούν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξής η Εγνατία θα διαθέτει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, με τη μία να είναι για τα λεωφορεία και τις άλλες δύο για τα ΙΧ.

Δείτε εικόνες:

Δείτε επίσης: Εισαγγελική έρευνα για τις καταλήψεις στο ΑΠΘ

Loading