Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα, Τρίτη 5/10/2021, από τις 8:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων λόγω διαρροής στην συμβολή των οδών Λεωνίδου-Αναξιμάνδρου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδoυ, Αναξιμάνδρου, Βεργίνας, Παπαναστασίου, Πλαστήρα καθώς και στις παρακείμενες οδούς.
Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: Χαριλάου, Πυλαιώτικα, Αλλατίνη των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας- Χορτιάτη.
“Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση“, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Το χειμερινό ωράριο ΤΗς Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης
- Διπλό της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο: η Αρμάνι λύγισε με 89-81 στη Euroleague
- Συγκλονίζει η «Ίρις» του Κλοντ Μονέ: πουλήθηκε στη Γαλλία για 50 εκατ. ευρώ
- Η Αναντολού πήρε το τουρκικό ντέρμπι και έφτασε στην τρίτη νίκη της στη Euroleague
- Με την ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός λυγίζει την Μπασκόνια με 85-79
- Δύο νίκες για Σοφάδες και ΑΓΕΧ στην 4η αγωνιστική της Elite League
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
