Θεσσαλονίκη: Στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την φοιτήτρια στην Καμάρα (vid)

Θα κρατηθεί στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών – Η άτυχη 21χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

propoli

Ο δικηγόρος του 26χρονου βγαίνοντας σήμερα από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως ο οδηγός στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και για αυτό εγκατέλειψε το σημείο μετά την παράσυρση της νεαρής κοπέλας.

Ο 26χρονος άνδρας θα κρατηθεί στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών για παράνομη παραμονή του στη χώρα.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για την παράσυρση και εγκατάλειψη της 21χρονης φοιτήτρια, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της «Καμάρας».

Εις βάρος της 19χρονης φίλης του που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία στα παραπάνω αδικήματα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η νεαρή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος – οδηγός του αυτοκινήτου, παρουσιάστηκε σήμερα, μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και για σχεδόν τρεις ώρες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν με το σκουρόχρωμο Scoda χτύπησε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Όπως διαπιστώθηκε, δεν έχει νόμιμη άδεια παραμονής στην Ελλάδα και αποφασίστηκε η κράτησή του.

Aliri

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση στον 26χρονο που παρέσυρε τη νεαρή φοιτήτρια

Loading