Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς των απορριμμάτων.
Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ερευνών που αφορούν σε απόρριψη ογκωδών αντικειμένων σε περιοχή των Διαβατών.
Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της προαναφερθείσας Υπηρεσίας και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, χθες το πρωί (29-03-2022), εντόπισαν τους δύο άντρες σε περιοχή των Διαβατών και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που απέρριπταν ογκώδη αντικείμενα, τα οποία μετέφεραν στο σημείο με φορτηγό όχημα.
Κι ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα με μέριμνα του Δήμου Δέλτα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είχε γίνει αποκομιδή όλων των απορριμμάτων της περιοχής, από τις προαναφερόμενες ανεξέλεγκτες απορρίψεις προκλήθηκε ρύπανση, υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των περιοίκων.
Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα 8,9 μονάδες για τη ΝΔ – Η ακρίβεια γονατίζει τα νοικοκυριά
- Αρτέτα επιλέγει Τζόλη: Η εντυπωσιακή σεζόν και η σύγκριση με Τροσάρ
- Η Ορχήστρα του Κλίβελαντ κάνει ιστορική εμφάνιση στην Ελλάδα στο ΜΜΘ
- Γαύδος: Επιχείρηση διάσωσης 51 μεταναστών νότια της Κρήτης
- Ανακαλύπτοντας τη ζωή στον Τιτανικό μέσα από μια ιστορική επιστολή
- Μάτι: Ανοικτό το ενδεχόμενο για 18 ακόμη θύματα, λέει η Κάλλι Αναγνώστου
![]()
