Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα:
-Στις 08:30, δικαστικοί υπάλληλοι πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει κηρυχθεί για σήμερα.
-Στις 10:00, μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το ΥΜΑΘ.
-Στις 10:30, είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διανομέων, στο άγαλμα Βενιζέλου. Πιθανόν να ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία.
-Στις 12:00, φοιτητικοί σύλλογοι καλού σε αντιπολεμική συγκέντρωση έξω από το ΥΜΑΘ.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κλειστό το κέντρο της πόλης
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι αδιαπραγμάτευτη – ΕΛΤΑ, προσαρμογή και όχι λουκέτα
- Απουσία Μασταντουόνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με τη Λίβερπουλ
- Σταύρος Καλαφάτης: «Επενδύουμε στην έρευνα που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο»
- Ολική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός του γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ με προϋπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ
- Βιτίνια: «Η Παρί και η Μπάγερν είναι οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη»
![]()
