Θεσσαλονίκη: Ξαφνικό τέλος για το Atlas TV – Στο πλευρό των εργαζομένων η ΕΣΗΕΜΘ

Τίτλοι τέλους για τον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του ATLAS TV, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους.

propoli

Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ATLAS έπαψε να εκπέμπει οριστικά, βάζοντας τέλος σε μια ιστορία που κρατά περίπου 30 χρόνια.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση καλεί την εργοδοσία του σταθμού να εκπληρώσει κάθε νόμιμη υποχρέωσή της έναντι των εργαζομένων και να τους καταβάλει στο ακέραιο όσα τους οφείλει.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

«Συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο το τοπίο της Ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη με το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού ATLAS TV.

Το δυναμικό του σταθμού, στο οποίο περιλαμβάνονται και δημοσιογράφοι-μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, οδηγείται στην ανεργία, και μάλιστα με συσσωρευμένες οφειλές από μισθοδοσίες που δεν είχαν καταβληθεί.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί την εργοδοσία του σταθμού να εκπληρώσει κάθε νόμιμη υποχρέωσή της έναντι των εργαζομένων και να τους καταβάλει στο ακέραιο όσα τους οφείλει.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και θα υποστηρίξει τις διεκδικήσεις των συναδέλφων που έχασαν τη δουλειά τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

Loading