Επανέρχεται η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων η οποία είχε διακοπεί από τους αγρότες που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι τον κόμβο της Θέρμης.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Οι αγρότες από χθες ασκούσαν πίεση προκειμένου να διεκδικήσουν συνάντηση με εκπροσώπους του υφυπουργείου Μακεδονίας Θράκης και να εκφράσουν τα αιτήματα τους.
Μάλιστα είχαν σκοπό να κατευθυνθούν προς το υφυπουργείο με τα τρακτέρ τους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να ασκήσουν πιέσεις.
Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς οι επικεφαλής της αστυνομίας δεν έδωσα σχετική άδεια.
Για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε κλείσιμο της Μουδανίων παραθέτοντας τρακτέρ και οχήματα επί της οδού.
Δυσκολευόταν να περάσει ασθενοφόρο
Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας μάλιστα, ένα ασθενοφόρο προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσει να απεγκλωβιστεί και να συνεχίσει την πορεία του.
Δείτε όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα:




Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών – Τι δηλώνουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων
- Η σκληρή πραγματικότητα του ακρίβειας: Ασφυκτιούν τα νοικοκυριά στην Ελλάδα
- Ημιτελικά Hellenic Championship: Ο Χάνφμαν έτοιμος για την πρόκληση του Τζόκοβιτς
- Η αμφιλεγόμενη προσέγγιση του Μαμντάνι στην πολιτική: Ριζοσπαστική ή δεδομένη στην Ευρώπη;
- Εντυπωσιακές ανατροπές και ηγεσία στον Conference League για Σάμσουνσπορ, Τσέλιε και Μάιντς
- Μίντιλαντ: Σημαντική νίκη προς την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League
![]()
